Apple stopper for tilbageanvendelsen af iOS 8

Med det nye styresystem iOS 9, som har voldt mange problemer, sætter Apple nu en stopper for, at gå tilbage til iOS 8 når først iOS 9 er installeret.

For trods mange problemer med det nyeste styresytem fra Apple iOS 9, stopper Apple nu for, at du kan skifte tilbage, hvis du skulle fortyde din opdatering. Det er altså ikke længere muligt, at gå tilbage til iOS 8, hvis du først har opdateret til iOS 9.

iOS 9 har været ramt af usædvanlig mange og ikke mindst mindre alvorlige fejl, som i flere tilfælde har fået iPhone-telefonerne til at gå i sort når de har genstartet efter opdateringen er fuldført. Andre har oplevet at iPhonen, iPaden eller iPod-musikafspilleren er låst og derefter umulig at låse op igen, efter de har hentet iOS 9 opdateringen.

Derudover har Aplle måtte fjerne deres nyere App Slicing-funktion fra opdateringen, som skulle sikre at når man hentede en app i App Store, ville man automatisk få den udgave af appen som passede bedst til henholdsvis den telefon, tavle-PC eller musikafspiller man måtte have. Nu rapportere flere nyhedsmedier om, at opdateringen til iOS 9 volder problemer, når de nye apps skal have mobilnetsadgang, vel at mærke når appen ikke kommer fra Apple selv. De skulle angiveligt først virke når man igen har adgang til et trådløst netværk, altså Wi-Fi.

Det er dog helt normalt, at Apple efter en periode lukker for at kunne gå tilbage til iOS 8, eller generelt lukker for de ældre styresystemer. Det ser dog ud til, at lunkningen af iOS 8 kommer lidt ubelejligt, hvis ikke iOS 9 begynder at virke en anelse bedre. Hvor opdateringer til nyere udgaver af styresystemer fra Apple førhen altid har fungeret godt, har der været mindre fejl i de nyeste udgaver af iOS styresytemer Apple har sendt på gaden.

Problemerne med iOS 9 overskygger desværre nyhederne af de nye iPhone 6S- og 6S Plus modeller, som er en nyere udgave af de førhenværende iPhone 6-modeller. De nyeste udgaver kommer i handlen i Danmark fra 9. oktober. Apple har nemlig allerede solgt 13 millioner iPhone-telefoner, som er over rekorden fra sidste år på 10 millioner iPhones under præmieredagene. Det skyldes at Apple for første gang har taget Kina med i premieredagene for iPhone salget. En analyse viser dog, at uden Kina havde der ikke været fremgang i forhold til sidste lancering af iPhone telefonerne.

Hvor meget kan du spare på dit mobilabonnement?

Siden 2014 har vi på MOBILABONNEMENTpriser.dk hjulpet danskere med at finde det bedste og billigste mobilabonnement på markedet. Måske vi kan hjælpe dig også?

Sammenlign mobilabonnement priser på kun 2 min og beregn nemt din årlige besparelse via vores søgemaskine.

Start søgning (Oktober 2021 priser)