Mobilabonnement
Angiv søgekriterier
0 min.
Fri tale
0 MB
Fri data
Fri SMS/MMS
Fri SMS/MMS
closecheck
4G hastighed
4G hastighed
closecheck
Gratis oprettelse
Gratis oprettelse
closecheck
Ingen binding
Ingen binding
closecheck
Musik
Musik tjeneste
closecheck
Streaming tjeneste
Streaming tjeneste
closecheck
Online magasiner
Online magasiner
closecheck
Udlandstelefoni
Fordele i udland
closecheck

Mobilabonnement til børn

Overvejer du at give dit barn deres første mobiltelefon? Så er det værd at overveje barnets behov, og hvilket mobilabonnement I rent faktisk har brug for.

Behov og mobilabonnement

I dag får rigtig mange børn mobiltelefoner i en tidlig alder. Derfor er det ikke altid sikkert at børnene forstår, hvad det vil sige at have en mobiltelefon og rent faktisk også betale for, hvad du bruger. For eksempel kan diverse applikationer koste utroligt mange penge, heriblandt et sjovt spil. Derudover er der sider, som du ikke altid skal klikke dig ind på samt ringe eller skrive løs til dine venner, afhængig af abonnementet.

Børn har ofte særlige behov, og skal kun bruge deres mobiltelefon til nogle helt specifikke enkelte ting. Derfor gælder det også om at finde det helt rigtige abonnement til dit barn, så du ikke betaler for mange penge, for noget du slet ikke har brug for.

Hav forældrekontrol af mobilabonnementet

Hvis barnet endnu ikke forstår brugen af mobiltelefonen, så er der mulighed som forældre at have forældrekontrol. På denne måde kan du have styr over dit barns forbrug samt spærre eller blokere for eventuelle beskeder eller tjenester.

Alle børn forstår ikke at nogle ting koster penge, og du derfor ikke bare kan købe løs eller få alt. Som forældre kan du styre dette ved forældrekontrol, og samtidigt også sørge for at dit barn ikke klikker sig ind på en uhensigtsmæssig side.

Det kan derfor være en god idé at sørge for kontrol af forbruget, blokering af diverse beskeder, tjenester og internetsider samt spærre for data og opkald i udlandet.

Så hvilket mobilabonnement skal du så vælge til dit barn?

Først og fremmest kommer det an på dit barns alder. Er det et 6-årigt barn, der lige er startet i børnehaveklasse, eller er det dit 14-årige barn, der bruger sin telefon meget flittigt? Hvert barn har et forskelligt behov, og dette hjælper langt hen af vejen til at beslutte første skridt.

Hvis der er tale om et yngre barn, er det ofte ikke meget taletid eller penge til SMS’er, der er brug for. Der skal selvfølgelig være nok til at foretage opkald, og skrive nogle enkelte SMS’er. Hvis dit barn samtidigt kan lide at se Netflix eller YouTube, og du er træt af at dit barn bruger din computer, tablet eller telefon, skal du ikke købe et mobilabonnement med 1 GB data. For ikke at få en kæmpe regning, er det altid en god idé at købe en god mængde data, samtidigt med der kan laves nogle opkald og skrive SMS’er.

Anbefalede mobilabonnementer til børn

Der findes flere forskellige mobilabonnementer, der er lavet specifikt til børn. Du kan for eksempel få:

Oister til børn for 99 kroner om måneden
Call Me til børn for 69 kroner om måneden
CBB til børn for 119 kroner om måneden
Yousee til børn for 139 kroner om måneden
Telmore til børn for 149 kroner om måneden
3 til børn for 130 kroner om måneden.