Mobilabonnement
Angiv søgekriterier
0 min.
Fri tale
0 MB
Fri data
Fri SMS/MMS
Fri SMS/MMS
closecheck
4G hastighed
4G hastighed
closecheck
Gratis oprettelse
Gratis oprettelse
closecheck
Ingen binding
Ingen binding
closecheck
Musik
Musik tjeneste
closecheck
Streaming tjeneste
Streaming tjeneste
closecheck
Online magasiner
Online magasiner
closecheck
Udlandstelefoni
Fordele i udland
closecheck
Skrevet d. 08/07-2018
Billigt, bæredygtigt eller rejsevenligt? Vælg det rigtige mobilabonnement

Billigt, bæredygtigt eller rejsevenligt? Vælg det rigtige mobilabonnement

Når du skal vælge mobilabonnement, er der mange ting at forholde sig til. Hvad skal du bruge abonnementet til, og hvad er vigtigt for lige præcis dig?

Vi har lavet en oversigt over tre typer af abonnementer, som imødekommer forskellige behov. Det kan være svært at orientere sig i junglen af mobilabonnementer, men med guiden her håber vi, at kunne hjælpe dig på rette vej.

Det billige mobilabonnement

De fleste mennesker har i dag en mobiltelefon, som bruges flittigt i løbet at måneden. Det er en fast udgift, som de færreste kan undvære. På den lyse side, kan der ofte spares mange penge ved at vælge et billigere mobilabonnement. Hvis du leder efter et billigt abonnement, er en god tommelfingerregel, at gå efter de små selskaber - de såkaldte ’underleverandører’. Det bør her nævnes, at der kan være en mindre forskel på hastigheden, da underleverandørerne låner de store selskabers netværk. Det er derfor vigtigt, at du gør op med dig om hastighed eller pris er det vigtigste . Her kunne  et eksempel på et godt og billigt mobilabonnement være Oister, hvor du kan få 10 GB og Fri tale for kun 99,- om måneden. 

Mobilabonnementet der gør en forskel

I takt med at verden er blevet mere globaliseret, er vi også alle blevet mere opmærksomme på eksempelvis fattigdom og klimaforandringer. Dette har også smittet af på udbuddet af mobilabonnementer. Selskabet GreenSpeak har for eksempel støtteprojekter i samarbejde med Verdens Skove, Læger Uden Grænser og mange flere. Her får du fri tale og 60 GB for 149,- om måneden - heraf doneres årligt 322 kr. til et valgfrit støtteprojekt. Der findes flere af denne type mobilselskab, men GreenSpeak er både billigst og dem, der donerer den største procentsats - så det er et godt sted at starte. 

Til dig som rejser meget

Hvis du rejser meget, er der især nogle ting, du skal være opmærksom på, når du vælger dit mobilabonnement. For det første, skal du kigge efter et abonnement, der både matcher dine behov herhjemme, og når du er ude at rejse. Bruger du eksempelvis din mobil mere når du er i landet end når du er ude? Så kan du fint vælge et billigere abonnement, hvor du har lidt mindre data, når du befinder dig i udlandet. Et bud på et abonnement til dig der rejser, er hos teleselskabet 3, hvor du får fri tale og 7 GB til brug i udlandet for 130,- om måneden. Abonnementet kan anvendes i 59 lande.