De bedste apps til mobilen i ferien

Ferien er endelig i sigte, og nu er det tid til at blive opdateret på, hvad der sker rundt omkring. Måske du vil bruge ferien til at blive klogere? Eller måske du bare godt kunne bruge et par brugbare apps til din ferie?

Vil du blive bedre til sprog? - Prøv Duolingo

Går ferien til andre steder end danske breddegrader i år, kan det altid være en god idé at opruste sig sprogligt. 

Måske er dit franske rustent, måske du aldrig rigtig fik lært tysk i skolen eller måske du skal helt andre steder hen.

Det kan også være, at du tænker, at det kunne være fedt at kunne et nyt sprog.

Uanset formålet, så skal du som det første hente Duolingo som app.

Du kan hente Duolingo som app enten i App Store (Hvis du har en Iphone) eller i Google Play (Hvis du har Android). Derudover kan du også hente Duolingo som app til din Ipad eller tablet, ligesom du også kan spille Duolingo på din PC.

På Duolingo kan du lære 28 forskellige slags sprog, og ud fra hvert sprog bliver undervisningen tilpasset dit niveau. Derfor henvender Duolingo sig bredt, og tiltaler mange forskellige mennesker, idet det foregår som en quiz med både billeder og lyd. 

Fordelen ved app er derfor at du kan øve dig på mange forskellige slags sprog, uanset om du f.eks. ikke lige har en fransktalende i nærheden, der kan hjælpe dig. Det klarer Duolingo, og du kan derfor med denne app blive klar til din næste udenlandske ferie, hvor du kan lære alt fra basale sætninger (som du kan bruge på restaurant) til mere komplicerede sætninger som del af samtaler.

Du kan have Duolingo med dig overalt, og det er derfor noget mere fleksibelt, end hvis du skal lære sprog på aftenskole eller lignende. 

Duolingo er gratis.

Find vej - Hent maps.me

Selvom der i dag er inkluderet roaming i EU i langt de fleste mobilabonnementer, er det stadig ikke i alle - og hvis du skal uden for EU i din ferie, kan det for alvor blive dyrt at gå på nettet ofte. 

Derfor skal du hente app’en maps.me - en genial app til at finde rundt i udlandet uden du behøver at bruge mobildata

Når du har hentet maps.me vælger du en storby, hvis kort du så downloader på telefonen. På den måde kan du bruge app’en til at navigere rundt, når du kommer frem til din destination uden brug af mobildata. 

Maps.me er gratis. Maps.me kan bl.a. hentes i App Store (Iphone og Ipad) og i Google Play (Android).

Hvor meget kan du spare på dit mobilabonnement?

Siden 2014 har vi på MOBILABONNEMENTpriser.dk hjulpet danskere med at finde det bedste og billigste mobilabonnement på markedet. Måske vi kan hjælpe dig også?

Sammenlign mobilabonnement priser på kun 2 min og beregn nemt din årlige besparelse via vores søgemaskine.

Start søgning (Oktober 2021 priser)