Er streaming et godt alternativ til almindelig TV?

Har du en TV-pakke derhjemme og en streamingtjeneste, eller har du kun en af delene? Overvejer du, om det vil være nok med blot at have en eller flere streamingtjenester i stedet for en TV-pakke?

Almindelig TV vs. streaming

Om du vælger almindelig TV i form af en TV-pakke med Tv-kanaler eller en eller flere streamingtjenester afhænger i høj grad af dine personlige præferencer. Det er nemlig forskelligt, hvad vi gerne vil se, når vi sidder i sofaen om aftenen, men det kommer ligeledes an på, hvad du foretrækker af de forskellige valgmuligheder.Streaming kan dog være billigere fremfor en TV-pakke. Dette kommer naturligvis an på, hvor mange kanaler, serier og film, som du ønsker at få adgang til. Prisen varierer nemlig alt efter disse faktorer. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal udskifte din TV-pakke med en streamingtjeneste, er der en mulighed, hvorpå du nemt og helt gratis kan finde ud af dette.

Prøv streaming gratis

Har du ikke været inde på en streamingtjeneste før, kan det være svært at vide, om det er noget for dig eller ej. Derfor er det ikke sikkert, at du ønsker at skifte din TV-pakke ud med en streamingtjeneste, da du slet ikke ved, om det vil være den bedste løsning for dig. Selvfølgelig kan du også finde TV-pakker, hvor du har mulighed for at få en streamingtjeneste med i abonnementet, hvis du ønsker det.

Her kan det være en rigtig god idé at prøve en eller flere streamingtjenester for at beslutte, om det skal være løsningen for dig. Du behøver ikke engang betale penge for det. Men hvordan er det så muligt?Når du klikker ind på en streamingtjeneste, vil du som regel få muligheden for at prøve tjenesten gratis i en bestemt periode. Dette kaldes for en prøveperiode. På den måde undgår du at betale penge for det med det samme, og du undgår også en bindingsperiode, hvis den specifikke tjeneste har dette. Du finder gratis prøveperioder på eksempelvis Netflix, HBO Nordic, C More og Viaplay.Der er også streamingtjenester, der konstant er helt gratis for dig. Det kan også være en rigtig god mulighed, hvis du både vil benytte dig af streaming, mens du stadig beholder dine Tv-kanaler. Det gør nemlig sådan, at du ikke behøver at betale flere penge for det. De gratis streamingtjenester er blandt andet Filmstriben og DR TV. Her finder du alt lige fra film til dokumentarer, serier og meget mere.Inden du vælger en streamingtjeneste, så husk at prøve den af først og sammenlign både indhold og priser.

HUSK at du også har mulighed for at få streamingtjenester i dit mobilabonnement - hvilke muligheder der findes kan du se mere her på https://mobilabonnementpriser.dk/.

Hvor meget kan du spare på dit mobilabonnement?

Siden 2014 har vi på MOBILABONNEMENTpriser.dk hjulpet danskere med at finde det bedste og billigste mobilabonnement på markedet. Måske vi kan hjælpe dig også?

Sammenlign mobilabonnement priser på kun 2 min og beregn nemt din årlige besparelse via vores søgemaskine.

Start søgning (Oktober 2021 priser)