Mobilabonnement
Angiv søgekriterier
0 min.
Fri tale
0 MB
Fri data
Fri SMS/MMS
Fri SMS/MMS
closecheck
4G hastighed
4G hastighed
closecheck
Gratis oprettelse
Gratis oprettelse
closecheck
Ingen binding
Ingen binding
closecheck
Musik
Musik tjeneste
closecheck
Streaming tjeneste
Streaming tjeneste
closecheck
Online magasiner
Online magasiner
closecheck
Udlandstelefoni
Fordele i udland
closecheck
Skrevet d. 20/01-2019

Få et eSim til din iPhone hos teleselskabet 3

Hos teleselskabet 3 er de nu, som de allerførste i Danmark, klar med et eSim til din iPhone. 

eSim hos teleselskabet 3

Hvis du er kunde hos teleselskabet 3, så behøver du nu ikke gå og tjekke postkassen hele tiden, hvis du skal have et simkort. Hos 3 har de nemlig nu fået eSim til modeller som for eksempel iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr. Teleselskabet 3 er rent faktisk de allerførste på markedet, der er klar med et eSim til disse forskellige iPhone-modeller. Udover at være opmærksom på, at du har en af disse specifikke iPhone-modeller, så skal du også tjekke, hvorvidt din iPhone har iOS 12.1.1, da dette er nødvendigt for at kunne få et eSim til disse modeller.

Hos teleselskabet 3 er de meget stolte over deres udvikling og beskriver selv, at de er i gang med at forberede sig til fremtiden, hvor de mener, at der ikke længere vil være de helt almindelige simkort, men i stedet kun eSim til alle forskellige telefonmodeller. I år 2018 lancerede teleselskabet 3 også et nyt eSim til selveste Apple Watch, hvilket du selvfølgelig stadig kan finde hos dem.

Hvad er et eSim, og hvordan fungerer det?

Et eSim er en form for simkort, der rent faktisk fungerer på præcis samme måde, som et helt almindeligt simkort fungerer på. Den eneste forskel er blot, at eSim er et digitalt simkort, hvilket det helt normale fysiske simkort naturligvis ikke er. Det vil sige, at et eSim blot er en lille chip, der er installeret i selve din mobiltelefon.

Da et eSim foregår pr. automatik og ’digitalt’, behøver du derfor på ingen måde at bøvle eller synes, at det er meget besværligt med et eSim, da der ikke er den store forskel. En af fordelene er nemlig, at du ikke behøver at vente på simkortet, hvis du har bestilt et nyt samt, at du ikke selv skal tage det ind og ud af telefonen, hvis du har brug for det. Vi kender alle sammen det med, at vi skal enten fjerne eller sætte simkortet ind i en mobiltelefon. Dette kan hurtigt blive meget besværligt, hvorfor du slet ikke skal bøvle med dette i tilfælde af, at du i stedet har et eSim.

Teleselskabet 3 forklarer yderligere, at du rent faktisk både kan benytte dig af et helt almindeligt og fysisk simkort samtidig med, at du har et eSim. Det betyder, at du rent faktisk kan have to aktive telefonnumre på præcis den samme mobiltelefon. Dette kan være en fordel, hvis du både bruger din mobiltelefon privat samt til arbejde.