Få mobilt bredbånd billigt inkluderet i dit mobilabonnement

Hvilken internetforbindelse skal du vælge og kan en mobil bredbåndsforbindelse via dit mobilabonnement dække dit behov

Er du interesseret i at udforske andre muligheder, når det kommer til en internetforbindelse i hjemmet? Så kan du prøve mobilt bredbånd billigt i dit hjem, som du kan få med hjælp fra dit mobilabonnement. Vi fortæller dig i denne artikel, hvordan det kan lade sig gøre.

Mobilabonnement og mobilt bredbånd

I dag har langt de fleste danskere bredbånd via enten kabel-tv eller et antennestik i hjemmet fra en af de mange danske udbydere. Dette koster som regel mellem 200-300 hundrede kroner om måneden, men kan endda også blive endnu dyrere. I og med at det er en fast månedlig udgift, så vil det altid være en fordel at spare penge på internet, hvis det er en mulighed - og det er det rent faktisk. Der er nemlig mulighed for at få mobilt bredbånd via dit mobilabonnement.

Hvordan fungerer det?

Først og fremmest så er det klart en fordel, hvis du har et mobilabonnement med en stor mængde af data eller fri data. Hvis du ikke har dette, så kan det næsten ikke betale sig. Selvom mange forskellige udbydere tilbyder mobilt bredbånd, men det er ofte ikke den bedste mulighed, da der ikke er særlig meget data medfølgende. I og med en almindelig bredbåndsforbindelse sørger for, at du har frit forbrug, er dette derfor ikke den mest optimale eller attraktive løsning. Men hvis du vælger at bruge mobilt bredbånd via dit mobilabonnement med eksempelvis fri data, så kan du bruge så meget internet, som du overhovedet kan. I Danmark er der frit valg, hvilken enhed som du vil bruge internettet på, hvorfor du sagtens kan overføre internettet til din computer, tablet eller noget helt tredje.

Gør brug af et datadelings-SIM-kort

Blandt andet hos YouSee og Telmore har du mulighed for at købe et ekstra SIM-kort, hvor du kan dele den data, som du har til rådighed i dit normale mobilabonnement. Det betyder, at dette SIM-kort kan bruges på lige den måde, som du kan bruge det SIM-kort, som du vil modtage ved køb af et helt almindeligt mobilt bredbånd. Den største forskel med dette er blot, at du har mulighed for at købe mobilabonnementer med fri data, hvorfor du i realiteten kan bruge dette SIM-kort som et mobilt bredbånd med fri data. Du kan købe disse SIM-kort for ikke særlig mange penge, hvorfor det kan ende op med at være en rigtig god idé for dig, hvis du vil gøre brug af denne metode, når det kommer til internet i hjemmet. Hos nogle selskaber kan du endda købe mere end blot et enkelt ekstra SIM-kort. Hvis du køber et SIM-kort, så husk at du også skal købe en 4G-router. Der findes flere forskellige på markedet, så det handler om at finde den rette router til dine behov.

Hvor meget kan du spare på dit mobilabonnement?

Siden 2014 har vi på MOBILABONNEMENTpriser.dk hjulpet danskere med at finde det bedste og billigste mobilabonnement på markedet. Måske vi kan hjælpe dig også?

Sammenlign mobilabonnement priser på kun 2 min og beregn nemt din årlige besparelse via vores søgemaskine.

Start søgning (Maj 2022 priser)