Får du en masse chikaneopkald? Så kan du gøre dette!

Bliver du ringet op i tide og utide af alle mulige telefonsælgere, kan du selv gøre noget for at afhjælpe problemet

Hvis du oplever en masse chikaneopkald, kan du enten vælge at gøre dit telefonnummer hemmeligt eller skifte til et nyt mobilnummer. Derudover har du også andre muligheder, hvis du ikke vil skifte dit nummer. Læs med videre her og find ud af, hvad du kan gøre!

Få nyt mobilnummer

Hvis du ofte oplever at få en masse chikaneopkald, så kan du vælge at skifte dit nummer. Du kan samtidigt også vælge at gøre det hemmeligt, så folk ikke sådan lige kan finde dit nummer på internettet. Men hvis du ikke har lyst til at skifte dit nummer - for eksempel hvis du har haft det i mange år og alle dine venner og familie har det - så har du skam også nogle andre muligheder. Men hvis du vælger at skifte dit mobilnummer, så er det bare med at kontakte dit nuværende teleselskab og få det ordnet. Du kan ringe til dem, men som oftest kan du også ordne dette via internettet.

Gør dit nummer hemmeligt

Hvis du ikke vil skifte nummer eller måske få helt byt mobilabonnement, så kan du vælge at gøre dit nuværende nummer hemmeligt. Dette kan du selvfølgelig også vælge at gøre lige efter, du har skiftet til et nyt nummer. Du kan gøre dette via internettet hos din teleudbyder, hvilket ikke vil tage mere end et par minutter. Det er derfor nemt og hurtigt, og du behøver slet ikke ringe rundt for at få det gjort. Hvis dit nummer er hemmeligt, så kan folk ikke finde dit nummer via internettet - for eksempel på enten Krak eller 118-oplysningen. Derudover bliver dit navn eller dit nummer heller ikke oplyst til Nummeroplysningen, så folk kan heller ikke finde dig på den måde - eller chikanere dig med opkald. Dette er klart en mulighed, hvis du ikke vil skifte dit nummer, men gerne vil undgå at få en masse chikaneopkald.

Få reklamebeskyttelse

Hvis du mener at sælgere samt andet reklame går ind under chikaneopkald, så er der faktisk også en løsning, når det handler om det. Du kan nemlig sagtens få reklamebeskyttelse, hvis du har brug for det. Dette betyder, at der ikke er nogen virksomheder, sælgere eller lignende, der kan ringe til dig. På denne måde bliver du hverken bombarderet med sælgere, der ønsker at du får en ny forsikring eller vil have, at du melder dig ind i deres a-kasse. Dog skal du huske at melde dette forskellige steder, før det bliver taget i brug. Reklamebeskyttelse kan også være en rigtig god idé, hvis du stadig ikke ønsker at skifte dit mobilnummer. Det kan nemlig være rart med andre løsninger, hvis du har haft det samme nummer i mange år samt ikke orker at give alle du kender et nyt telefonnummer.

Hvor meget kan du spare på dit mobilabonnement?

Siden 2014 har vi på MOBILABONNEMENTpriser.dk hjulpet danskere med at finde det bedste og billigste mobilabonnement på markedet. Måske vi kan hjælpe dig også?

Sammenlign mobilabonnement priser på kun 2 min og beregn nemt din årlige besparelse via vores søgemaskine.

Start søgning (Oktober 2021 priser)