Tre mobilabonnementer med fri data

Fri data indeholdt i dit mobilabonnement giver dig fri mulighed for streaming og der er flere muligheder for valg af mobilselskaber

I dag kan du finde flere forskellige mobilabonnementer med fri data, hvis du er vild med at være på internettet via din mobil. Vi har fundet tre forskellige mobilabonnementer, som du kan bestille, hvis du gerne vil have ubegrænset brug af data på din mobiltelefon.

Ubegrænset brug af data

I dag elsker danskerne at være på internettet. De bruger ikke kun internettet via deres computer, men mange danskere bruger i høj grad også internettet via deres smartphone. Dette betyder, at deres mobilabonnement helst skal inkludere data. Nogle danskere brugere endda så meget data via deres mobiltelefon hver eneste måned, at de kan have brug for et mobilabonnement med fri data. I dag kan du finde forskellige mobilabonnementer med fri data, hvis du har behov for dette. Med et mobilabonnement med fri data kan du endda bruge det på andet end blot mobilen. Med ubegrænset brug af data kan du eksempelvis gøre brug af data via et hotspot til din tablet eller computer. Hvis du eksempelvis gerne vil surfe rundt på internettet via din computer eller tablet et sted, hvor der ikke er noget Wi-Fi, vil dette være en rigtig god mulighed.

Fri data og mobilabonnementer

Hvis du er på udkig efter et mobilabonnement med fri data, så kan du vælge et af disse tre forskellige mobilabonnementer:

Oister:

Dette mobilabonnement fra Oister koster 129 kroner om måneden og inkluderer følgende:

- Fri data
- Fri tale
- Fri SMS og MMS
- 5 GB i EU
- 4G-hastighed

Dette mobilabonnement har ingen binding, hvorfor du kan tilmelde og afmelde det igen, som du har lyst.

Telia :

Dette mobilabonnement fra Telia koster 249 kroner om måneden og inkluderer følgende:

- Fri data
- Fri tale
- Fri SMS og MMS
- 20 GB i EU

Dette mobilabonnement har ingen binding, hvorfor du kan tilmelde og afmelde det igen, som du har lyst. Med dette mobilabonnement kan du også få forskellige services til 50 kroner om måneden. Det kan være alt lige fra Spotify til Telia TV, HBO Nordic, Flipp, Telia Secure samt meget andet.

Oprettelsen af dette mobilabonnement koster 99 kroner.

YouSee :

Dette mobilabonnement fra YouSee koster 399 kroner om måneden og inkluderer følgende:

- Fri data
- Fri tale
- Fri SMS og MMS
- Roaming Europa Plus - 15 GB

Oprettelsen af dette mobilabonnement koster 99 kroner.

Hvis du ikke har brug for fri data, men gerne vil have et mobilabonnement med meget data, så kan du tage et kig på følgende abonnement:

3 Mobil:

Abonnementet koster 270 kroner om måneden og inkluderer følgende:

- 100 GB data
- Fri tale
- Fri SMS og MMS
- 4G-hastighed
- 3LikeHome
- 3Deling

Selvom der ikke er fri data inkluderet i dette mobilabonnement, er der stor mulighed for at surfe rundt på internettet via mobilen med 100 GB.

Oprettelsen af dette mobilabonnement koster 100 kroner.

Hvor meget kan du spare på dit mobilabonnement?

Siden 2014 har vi på MOBILABONNEMENTpriser.dk hjulpet danskere med at finde det bedste og billigste mobilabonnement på markedet. Måske vi kan hjælpe dig også?

Sammenlign mobilabonnement priser på kun 2 min og beregn nemt din årlige besparelse via vores søgemaskine.

Start søgning (Oktober 2021 priser)