Mobilabonnement
Angiv søgekriterier
0 min.
Fri tale
0 MB
Fri data
Fri SMS/MMS
Fri SMS/MMS
closecheck
4G hastighed
4G hastighed
closecheck
Gratis oprettelse
Gratis oprettelse
closecheck
Ingen binding
Ingen binding
closecheck
Musik
Musik tjeneste
closecheck
Streaming tjeneste
Streaming tjeneste
closecheck
Online magasiner
Online magasiner
closecheck
Udlandstelefoni
Fordele i udland
closecheck
Skrevet d. 12/12-2018

Julemanden venter på dit opkald

Vil du gerne være ekstra populær hos dine børn i år? Så skal du blot sørge for at ringe til julemanden. Vi har nemlig fundet nummeret til julemanden, som du i år kan bruge, hvis du har nogle børn, der meget gerne vil fortælle deres ønsker til julemanden.

Sådan ringer du til julemanden

Hvis du gerne vil have fat i julemanden i år, så skal du ringe til intet mindre end et fastnetnummer. Det er ikke så tit, at vi oplever dette mere – men sådan er det, hvis du gerne vil have fat i julemanden. Hvis du ringer til julemanden, så kan du være sikker på, at du vil blive populær hos de mindste i din familie. Det er nemlig ikke mange, der har prøvet at snakke med julemanden – men dig eller dine børn kan komme til det, hvis i ønsker det. Du har rent faktisk haft mulighed for at ringe til julemanden i rigtig mange år, men det kan jo være, at du rent faktisk har glemt, at du har denne mulighed. Du har nemlig haft mulighed for at ringe til julemanden siden år 1986.

Hvis du gerne vil ringe til julemanden, så skal du ringe på telefonnummer: 70 24 12 07. Det koster dig blot normaltakst at ringe, så du skal ikke betale en masse for det. Julemanden vil altid besvare dit opkald lige meget, om du ringer i juli måned, eller om du ringer i december måned. Dog er det selvfølgelig sjovest at ringe til julemanden i december, så du kan fortælle ham, hvad du ønsker skal ligge under juletræet. Det er selvfølgelig også i december måned, at julemanden har allermest travlt og modtager flest opkald ifølge de forskellige statistikker, som man kan finde på internettet.

Skriv et brev til julemanden

Hvis du ikke har mod på at ringe til julemanden, så har du skam også en helt anden mulighed, som du kan benytte dig af – især hvis du ønsker at fortælle julemanden, hvad du ønsker dig af gaver i år. Du kan nemlig også vælge at sende et postkort til julemanden med en sød julehilsen eller en ønskeliste, hvis du har lyst til det. Hvis du gerne vil sende et postkort, så skal du sende det til følgende adresse:

Julemanden
Box 1615
3900 Nuuk, Grønland

Julemanden bor jo på Grønland i kulden, så det er bare med at varme ham med en sød julehilsen. Julemanden bliver altid så glad for alle sine breve, så hvorfor ikke sende ham en sød hilsen?

Hvornår startede julemandsopkaldene?

Som nævnt tidligere har du kunnet ringe til julemanden i mange år. Det startede nemlig helt tilbage i 1986, da ideen startede fra Tele Sønderjylland. Hvis du synes, at stemmen virker en smule bekendt, så er det rent faktisk Pumbas stemme, som du lytter til. Det er nemlig indtalt af selveste Lars Thiesgaard.