Kan jeg ringe gratis til mine venner og min familie med mit mobilabonnement?

Gratis ting – det er noget, som vi alle sammen elsker. Derfor er det altid en fordel, når der er noget gratis med i eksempelvis dit mobilabonnement. Hvis du snakker meget i telefon, er det en fordel med gratis taletid. Men er det noget, der rent faktisk findes?

Mulighed for at ringe gratis med dit mobilabonnement

Det er altid en fordel at kunne ringe gratis til din familie og dine venner. På den måde behøver du ikke at tænke på, at du har snakket alt for længe i telefon og brugt alt for meget taletid på blot et enkelt opkald. Men er det overhovedet muligt at ringe gratis til andre med et mobilabonnement? Ja, det er det rent faktisk. Det kræver dog, at en af følgende faktorer er opfyldt.Først og fremmest kan det være, at enten du eller dit familiemedlem eller din ven har et abonnement med fri tale. Hvis det er tilfældet, ringer I selvfølgelig gratis, så længe personen med fri tale foretager opkaldet. En anden mulighed kan være, at mobilselskabet giver mulighed for at ringe gratis til alle, der er hos det specifikke selskab. Sidst men ikke mindst har du også mulighed for at ringe gratis med forskellige funktioner såsom Skype, Facebook, What’s App med mere. Det kræver naturligvis, at du har en internetforbindelse.

Kan jeg ringe gratis til en person med det samme mobilselskab?

Om du kan ringe gratis til en person med det samme mobilselskab som dig afhænger af selskabet. Det er nemlig ikke muligt hos alle de forskellige mobilselskaber på markedet. Vær desuden opmærksom på at det ikke har noget med dit mobilabonnement at gøre, hvorvidt du kan ringe gratis til andre personer fra samme selskab eller ej.

Hvis et mobilselskab tilbyder, at du kan ringe gratis til alle dem, der har et mobilabonnement hos det samme selskab, kan der sommetider være nogle begrænsninger. Det kan eksempelvis være i form af, hvor længe samtalen må vare m.m. Men her kan du i realiteten blot afslutte opkaldet og herefter ringe din bedstemor eller din onkel op igen.

Ring til venner og familie gratis med forskellige programmer

Hvis du ikke har mulighed for at benytte dig af dit mobilabonnement eller dit mobilselskab til at ringe gratis til familie eller venner, så har du en anden mulighed.I stedet kan du vælge at gøre brug af de gratis programmer på markedet, der gør, at du kan ringe gratis. Med disse programmer skal du blot oprette en konto, hvorefter du kan ringe løs til alle dem, du har lyst til – der selvfølgelig også har en konto hos det pågældende program.Hvis du vælger at gøre brug af de gratis programmer i form af Skype, What’s App eller Facebook, så kræver det, at du har en internetforbindelse. Hvis du ikke er tilkoblet internettet, kan du nemlig ikke foretage et opkald.

Hvor meget kan du spare på dit mobilabonnement?

Siden 2014 har vi på MOBILABONNEMENTpriser.dk hjulpet danskere med at finde det bedste og billigste mobilabonnement på markedet. Måske vi kan hjælpe dig også?

Sammenlign mobilabonnement priser på kun 2 min og beregn nemt din årlige besparelse via vores søgemaskine.

Start søgning (Oktober 2021 priser)