Lanceringen af Samsung Galaxy Fold er blevet udsat

Samsung har haft problemer med Samsung Galaxy Fold, så de er blevet nødt til at udsætte lanceringen af telefonen. Men hvad sker der så nu, og hvornår bliver den så lanceret i stedet for?

Samsung har aflyst den planlagte lanceringI en ny meddelelse forklarer Samsung, at Samsung Galaxy Fold ikke bliver lanceret som planlagt. Det har nemlig ikke været så nemt, at få den til at leve op til deres forventninger. De mener nemlig, at kunderne skal få den bedste oplevelse med denne nye telefon, hvorfor de har valgt at aflyse den planlagte lancering, så de har mulighed for at gøre telefonen endnu bedre, end hvad den er lige nu. Dette har Samsung endda valgt at gøre, efter de allerede har lanceret produktet foran hele pressen rundt omkring i verdenen. Hvorfor har Samsung valgt at udsætte lanceringen?Udover at Samsung ikke mente, at Samsung Galaxy Fold helt levede op til forventningerne, så har de valgt at udsætte lanceringen, da de ikke ønsker, at der skal ske det samme, som der skete med Galaxy Note 7. Samsung forklarer, at de beklager for udsættelsen af lanceringen, men skriver yderligere i deres meddelelse, at der bliver sat en ny lanceringsdato hurtigst muligt. Du behøver derfor ikke vente længe på, at der kommer en ny dato, hvis du er spændt på at høre, hvad det bliver til med den nye Samsung Galaxy Fold.  Hvis du gerne vil læse udkast af Samsung meddelelse til pressen samt alle os andre, så kan du læse den her nedenfor: We recently unveiled a completely new mobile cateogry: a smartphone using multiple new technologies and materials to create a display that is flexible enough to fold…..  While many reviewers shared with us the vast potential they see, some also showed how the device needs further improvements that could ensure the best possible user experience….. To fully evaluate this feedback and run further internal tasks, we have decided to delay the release of the Galaxy Fold. We plan to announce the release date in the coming weeks.  Som du kan læse, så er det noget, Samsung tager meget alvorligt, da de ønsker at skabe den bedst mulige telefon uden de problemer, som testbrugere har bemærket. De mener derfor, at de først skal forbedre telefonen, før den kommer ud på markedet. Hvis du glæder dig lige så meget som os til at se, hvornår den nye Samsung Galaxy Fold kommer ud på markedet, så er det bare med at holde øje med Samsungs meddelelser. Vi håber, at det er snart, så vi kan få den i hånden og se, hvad det er for en telefon!

Hvor meget kan du spare på dit mobilabonnement?

Siden 2014 har vi på MOBILABONNEMENTpriser.dk hjulpet danskere med at finde det bedste og billigste mobilabonnement på markedet. Måske vi kan hjælpe dig også?

Sammenlign mobilabonnement priser på kun 2 min og beregn nemt din årlige besparelse via vores søgemaskine.

Start søgning (Oktober 2021 priser)