Guide: Sådan finder du det bedste mobilabonnement til familien

Hvis hele familien bruger mobiltelefon kan det være en fordel at samle disse abonnementer til et samlet familieabonnement

De månedlige regninger kan hurtigt løbe op. Som familie kan især prisen på mobilabonnementer løbe op hver eneste måned. Så hvorfor ikke spare penge på mobilabonnementer, så du har råd til noget andet sjovt med familien?

Der findes et væld af forskellige abonnementer, der er fordelagtige for især familier. Du kan både finde abonnementer, hvor alle i familien bruger telefonen dagligt. Og du kan finde andre abonnementer, hvor du selv skal have mulighed for at bruge telefonen meget, men dit barn bare skal kunne skrive en besked eller ringe i ny og næ. Mulighederne er uendelige - og det kan helt sikkert godt betale sig at undersøge det!

Hvad skal i bruge?

Først og fremmest er det vigtigt at vide, hvad du rent faktisk har behov for. Hvor meget data skal hver person i familien have, hvor meget bruger du din telefon, og hvor meget vil du overhovedet betale for et mobilabonnement. Som familie kan du spare rigtig mange penge, hvis du finder et godt familieabonnement. Mange teleudbydere tilbyder i dag pakkeløsninger til familier. Hvis du prøver at spare penge på dit mobilabonnement, er det vigtigt at du først gør dig disse overvejelser, og tjekker alle dine muligheder ud.

Få samlet familiens mobilabonnement

En af de populære løsninger hos familier er at samle alle mobilabonnementer et sted. Flere teleudbydere giver rabat ved at samle flere abonnementer. Så hvis hele familien bruger meget data eller ringer meget, er der penge at spare, hvis du gør dette. Du kan for eksempel samle alle mobilabonnementer hos TDC, da de giver rabat, hvis familiens abonnementer samles hos dem. Telia giver også rabat, hvis du samler to abonnementer hos dem.

Kontroller børnenes regninger

En anden god måde til at spare penge på et mobilabonnement som familie er, at kontrollere dine børns mobilregninger. Hos nogle teleudbydere kan du få et specialdesignet abonnement, så dit barn ikke kan bruge løs af penge. Her er der blandt andet børnesikring, spærring for køb af data og et bestemt loft for brug af SMS’er og GB.

Køb mobilabonnementer med streamingtjenester

Både børnefamilier og familier med teenagere bruger utrolig mange forskellige streamingtjenester. At betale for dem alle sammen kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Så hvorfor ikke samle dette i dit mobilabonnement? Som familie kan du spare rigtig mange penge, og slå to fluer med et smæk. De fleste pakkeløsninger for familier tilbyder ekstra fordele. Så det er en god idé at overveje, hvilke fordele I vil have som familie, så I kan spare penge andre steder.

Hvor meget kan du spare på dit mobilabonnement?

Siden 2014 har vi på MOBILABONNEMENTpriser.dk hjulpet danskere med at finde det bedste og billigste mobilabonnement på markedet. Måske vi kan hjælpe dig også?

Sammenlign mobilabonnement priser på kun 2 min og beregn nemt din årlige besparelse via vores søgemaskine.

Start søgning (Oktober 2021 priser)