Skal du vælge mobilabonnement eller fastnet?

Er du i tvivl om det er det gamle fastnet eller evt. et mobilabonnement der vil være den bedste og billigste løsning for dig

Er det bedst med et mobilabonnement eller fastnet? Dette kan hurtigt være svært af finde hoved eller hale i. Læs med videre her, og find ud af, hvad du skal vælge og hvorfor.

Det er dyrt med fastnet i forhold til et mobilabonnement

I dag er det rigtig dyrt med en fastnettelefon. Hvis du taler meget i fastnet, så kan det hurtigt blive en rigtig dyr regning. Derfor er der ikke så mange, der stadig har en fastnettelefon. Nogle mener endda, at du kan spare flere tusinde kroner om året uden en fastnettelefon. For eksempel koster det lige omkring 900 kroner at oprette fastnettelefoni. Hertil kommer minutpriserne, som også er meget højere, end hvis du har et mobilabonnement. Du skal derfor hellere i stedet vælge et mobilabonnement. Det er nemlig meget billigere med et mobilabonnement i dag. Husk du kan få overflyttet dit fastnetnummer til dit nye mobilabonnement. Du skal derfor ikke holde dig tilbage med at skifte, hvis det er fordi, at du ikke vil miste dit nummer.

Spar penge på telefoni

Fastnet er som sagt en rigtig dyr fornøjelse. Det kan derfor slet ikke betale sig at have i dag. Når du kan få flyttet dit nummer til et mobilabonnement, er det bare med at få det gjort. I dag kan du nemlig også få så mange spændende og funktionelle mobiltelefoner, at du kan finde en telefon, der passer lige til dig. Du kan derudover også finde rigtig billige mobilabonnementer, som du betaler månedligt. Du kan også vælge bare at betale for dit forbrug hver måned.

Du kan spare penge på telefoni ved at gøre følgende:

1. Slut dit fastnetabonnement. Ring til din udbyder og giv dem en opsigelse.
2. Få et mobilabonnement i stedet for et fastnetabonnement.
3. Hvis hele husstanden skal have adgang til den samme telefon, kan dette gøres over mobilen. Abonnementet skal derfor bare knyttes til den telefon, og hele familien kan hermed bruge den samme mobiltelefon.

Værd at overveje hvis du erstatter dit fastnetabonnement med mobilabonnement

Hvis du er i gang med at overveje om, hvorvidt du skal skifte dit fastnetabonnement ud med et mobilabonnement, så er der nogle overvejelser, der er værd at gøre sig først. Hvis hele familien for eksempel skal have adgang til telefonen, er det værd at finde en telefon, som hele familien så også kan finde ud af at bruge. Det er også værd at overveje, hvor stort et forbrug i har, og hvad for et mobilabonnement i så skal have. Der kan findes rigtig mange mobilabonnementer med meget forskellige priser. Derfor er det en god idé, hvis forbruget bliver tjekket, inden der bliver købt et abonnement.Dette kan ofte spare en familie mange penge hvert år.

Hvor meget kan du spare på dit mobilabonnement?

Siden 2014 har vi på MOBILABONNEMENTpriser.dk hjulpet danskere med at finde det bedste og billigste mobilabonnement på markedet. Måske vi kan hjælpe dig også?

Sammenlign mobilabonnement priser på kun 2 min og beregn nemt din årlige besparelse via vores søgemaskine.

Start søgning (Oktober 2021 priser)