Sådan får du Wi-Fi calling på din telefon

Hvorfor er det en fordel at bruge wi-fi calling på telefonen og hvordan får du det installeret

Hvis du er vild med FaceTime, Skype eller andre gratis videoopkald på internettet, så vil du helt sikkert også vide noget mere om fænomenet Wi-Fi calling. Hvis du læser med videre her, vil du få den ultimative guide til Wi-Fi calling. Hvad er det, hvordan får du det på din telefon og hvorfor du skal have det.

Hvad er Wi-Fi calling

Du har sikkert prøvet at være et sted, hvor du ikke har haft noget signal. Det er her, hvor Wi-Fi calling kommer ind. I stedet for at stole på du altid vil have signal på din telefon, kan du i stedet bare stole på et tilfældigt Wi-Fi netværk.

Wi-Fi calling er ligesom Skye og Facetime helt gratis, og du kan derfor tale i telefon så længe, som du ønsker med et familiemedlem eller en kæreste. Det er især brugbart, hvis du er i udlandet, og skal foretage et længere telefonopkald.

Sådan får du Wi-Fi calling på din Iphone

Den komplette guide til at få Wi-Fi calling på din Iphone kommer her. Det første du skal gøre er at anskaffe dig en telefon, der kan få adgang til internettet. Hvis du vil have Wi-Fi calling på din Iphone, skal du følge denne vejledning:

  1. Åben ”Indstillinger”
  2. Tryk på ”Telefon” og ”Wi-Fi calling”
  3. Tænd for Wi-Fi calling ved at trykke på ”On”
  4. Tryk på ”Aktiver”
  5. Nu har du Wi-Fi calling på din Iphone

Få Wi-Fi calling på andre enheder

Du kan også få Wi-Fi calling på din Ipad, hvis din udbyder tilbyder det. Så hvis du ikke har din Iphone ved hånden, kan du sagtens foretage et gratis opkald ved hjælp fra din Ipad. Du opretter Wi-Fi calling på denne måde:

  1. Åben ”Indstillinger”
  2. Klik på ”Telefon” og ”Wi-Fi calling”
  3. Hvis din udbyder tilbyder det, kan du tilføje ”Wi-Fi calling” til andre enheder
  4. Et vindue fra Safari vil poppe op på skærmen, og du kan nu synkronisere din enhed
  5. Wi-Fi calling er nu oprettet på din enhed, og du kan frit ringe gratis til alle dine venner

Hvorfor du skal have Wi-Fi calling

Udover at det er gratis, og du kan ringe til hvem som helst i udlandet for ingen penge, så er der også andre fordele ved Wi-Fi calling. Det er specielt brugbart, når du er i et område, hvor der ikke et noget mobilsignal, men hvor der er Wi-Fi. På denne måde kan du stadigt foretage opkald, og være i kontakt med omverdenen. Wi-Fi calling er derfor smart, hvis du ved, at du skal et sted hen, hvor signalet ikke er godt, men du stadig har nogle opkald at foretage, imens du er væk.

Hvor meget kan du spare på dit mobilabonnement?

Siden 2014 har vi på MOBILABONNEMENTpriser.dk hjulpet danskere med at finde det bedste og billigste mobilabonnement på markedet. Måske vi kan hjælpe dig også?

Sammenlign mobilabonnement priser på kun 2 min og beregn nemt din årlige besparelse via vores søgemaskine.

Start søgning (Oktober 2021 priser)