Mobilselskaber

Har du brug for et nyt mobilselskab? Hos MOBILABONNEMENTpriser.dk er det hurtigt og nemt for dig at sammenligne priser og vælgePrøv det med det samme!

Mobilselskaber - Populære udbydere

ÆGTE FRI tale
5 stjerner
4,6/5 baseret på 1.403 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding, ingen gebyrer

 • Nordens stærkeste netværk

 • Danmarks bedste kundeservice

Første måned til 0,-
5 stjerner
4,7/5 baseret på 1.136 Trustpilot anmeldelser
 • Gratis oprettelse

 • Ingen binding

 • Ingen gebyrer

Ekstra EU data!
4 stjerner
4,1/5 baseret på 21.865 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding

 • Bedst til prisen

 • Virker i hele EU

Sådan vælger du det rigtige mobilselskab

Det er lettere sagt end gjort at finde det helt rigtige mobilselskab. Det kan du sandsynligvis nikke genkendende til. Der skal nemlig tages højde for rigtig mange faktorer – og mange af faktorerne har du måske aldrig skænket en tanke før.

Hvilket mobilselskab kan tilbyde mig den bedste dækning? Hvor er jeg sikret de bedste priser? Hvordan er serviceniveauet hos de forskellige mobilselskaber? Det er blot nogle af de spørgsmål, som du skal forsøge at finde svar på, inden du træffer det endelige valg af mobiludbyder. 

Her er nogle gode tips til dit valg af mobilselskab:

 1. Få 100 % styr på dit forbrug og dine behov – Det er stort set umuligt at finde det bedste mobilselskab for dig, hvis du ikke har styr på dit forbrug og dine behov. Derfor bør du bruge lidt energi på at undersøge dit forbrug hos dit nuværende selskab. Du bør i den forbindelse undersøge, hvor meget data du bruger, hvor mange tekstbeskeder du sender, og hvor meget du taler i telefon på månedlig basis. Når du har gjort det, kan du springe til næste trin. 
 2. Indtast dine ønsker i en søgeformular og bliv præsenteret for de bedste muligheder – Her på siden bliver du præsenteret for en søgeformular, som du med god grund kan benytte dig af, når du skal finde dit ideelle mobilselskab. Med afsæt i dine ønsker og præferencer kan vi nemlig hjælpe dig med at finde frem til de mest relevante mobilselskaber. Du vil selvfølgelig også blive præsenteret for konkrete mobilabonnementer
 3. Undersøg hvad kunderne og medierne har skrevet om mobilselskaberne – For at finde det bedste mobilselskab er du nødt til at afsætte noget tid til at udføre noget grundig research. Du bør bl.a. undersøge, hvad tidligere såvel som nuværende kunder samt medierne har skrevet om de forskellige mobilselskaber. Sådan noget kan nemlig afsløre meget om selskaberne og kan måske pege dig i retningen af dit ideelle mobilselskab. Det kan samtidig give dig en idé om, hvilke selskaber du bør holde dig fra. 

Prioritering i dit valg af mobilselskab

Livet er én stor prioritering, så måske kommer det ikke som nogen overraskelse for dig, at du også skal prioritere, når det kommer til dit valg af mobilselskab.

Det er nemlig sjældent muligt at få alle ens ønsker og krav opfyldt. Spørgsmålet er så bare, hvad der betyder mest for dig. Det er selvfølgelig individuelt, hvilke faktorer man prioriterer højest. Om ikke andet vil vi gerne komme med nogle konkrete idéer til, hvad du kan lægge vægt på, når du skal vælge mellem de mange konkurrencedygtige mobilselskaber. 

Hvad er vigtigst for dig? Det kunne f.eks. være følgende:

 • Prisen – Når du skal vælge mobilselskab, kan du være nødt til at prioritere prisen højt, hvis du har et stramt budget. Dette kan dog være en risikabel ting at prioritere for højt, idet pris og kvalitet (herunder dækning og indhold) ofte hænger sammen. Du bør derfor ikke udelukkende basere dit valg af mobilselskab på baggrund af prisen. 
 • Dækning og stabilitet – En anden populær ting at prioritere er dækningen og stabiliteten. Det er en faktor, som de fleste prioriterer højt, idet det trods alt er rart at have god dækning, uanset hvor man befinder sig i landet (eller i verden). I dit valg af mobilselskab bør du derfor undersøge, hvilket netværk selskabet bruger, og hvordan dette netværk performer. 
 • Kundeservice – Er det vigtigt for dig, at du nemt kan komme i kontakt med kundeservice ved behov, og at der i øvrigt ydes en professionel service? Så skal du selvfølgelig have dette for øje, når du vælger mobilselskab. For at vurdere serviceniveauet kan det bl.a. være en god idé at dykke ned i de mange tilgængelige kundebedømmelser. 
 • Udlandstelefoni – En høj prioritering kan også være, at du vil finde et mobilselskab, der byder på udlandstelefoni. Dette ønske kan de fleste mobilselskaber efterhånden indfri, så det burde ikke være noget problem. 
 • Bindingsperiode – Måske er det også vigtigt for dig, at bindingsperioden ikke er for lang. Du kan også vælge, at dit kommende mobilselskab skal være et selskab, der slet ikke arbejder med binding af nogen art. 

Husk dette: 

Jo flere krav og ønsker du skal have opfyldt, desto højere må du forvente, at prisen bliver. 

Dette hænger i hvert fald ofte sammen. 
Du kan evt. sortere dine krav og ønsker, efter hvad der er vigtigst for dig – altså lave en slags prioriteringsliste.

Mobilselskaber - Populære udbydere

ÆGTE FRI tale
5 stjerner
4,6/5 baseret på 1.403 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding, ingen gebyrer

 • Nordens stærkeste netværk

 • Danmarks bedste kundeservice

Første måned til 0,-
5 stjerner
4,7/5 baseret på 1.136 Trustpilot anmeldelser
 • Gratis oprettelse

 • Ingen binding

 • Ingen gebyrer

Ekstra EU data!
4 stjerner
4,1/5 baseret på 21.865 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding

 • Bedst til prisen

 • Virker i hele EU

Hvor mange mobilselskaber er der i Danmark?

Danmark rummer efterhånden en lang række mobilselskaber, hvoraf nogle selvfølgelig er mere populære end andre. Den komplette liste over danske mobilselskaber tæller lige nu over 40 selskaber. Det er dog heldigvis ikke nødvendigt at være bekendt med alle disse for at kunne vælge det rigtige mobilselskab.

Hvad angår de mange forskellige mobilselskaber, så skal du være opmærksom på, at mange af selskaberne har samme moderselskab, og at de bruger samme netværk. Derfor hjælper det ikke nødvendigvis at skifte mobilselskab ved utilfredshed med dækning eller kundeservice, hvis det nye mobilselskab har samme ejer som det gamle. 

Disse fire mobilselskaber skal du kende:

 • TDC Group (står bl.a. bag YouSee, Fullrate og Telmore) 
 • Telenor (står bl.a. bag CBB og Bibob)
 • Telia 


TDC Group, Telenor, Telia og 3 er altså uden sammenligning de største mobilselskaber i Danmark. Du vil med al sandsynlighed kunne finde et passende mobilabonnement gennem disse. Med deres mange forskellige brands har de nemlig noget for enhver smag.

Eksempler på valg af mobilselskaber

De fleste bliver udfordret, når de skal vælge mobilselskab. Det gælder både unge, voksne, ældre og alle andre personer. Du er derfor hverken den første eller den sidste, der har fundet det udfordrende at skulle vælge mellem de adskillige mobilselskaber.

Vi ved, at valget er svært, hvorfor vi gerne vil komme med nogle eksempler på, hvilket mobilselskab man kan vælge, alt efter hvilke præferencer man har. 

Der bliver i de kommende eksempler taget udgangspunkt i følgende:

 • Personen, der prioriterer dækningen højere end noget andet
 • Personen, der ønsker at finde et billigt mobilselskab
 • Familien, der ønsker at samle alle deres abonnementer hos ét mobilselskab 

Persona 1

I dette eksempel møder vi Marianne, der grundet sit job som kørende sælger er afhængig af at have god dækning i hele landet.

Hendes nuværende mobilselskab leverer en rigtig god dækning i storbyerne, men så snart Marianne bevæger sig lidt væk fra byerne, kniber det med at få dækning til at foretage telefonopkald og bruge navigation på telefonen.
Den dårlige dækning har en negativ indvirkning på Mariannes effektivitet, og det er endvidere noget, der fører til store frustrationer. Derfor ønsker Marianne at finde mobilselskabet med den absolut bedste dækning, da netop dækningen er den vigtigste faktor for hende.
Anbefaling: Marianne kan med god grund skifte til enten TDC eller Telenor, som, ifølge Forbrugerrådet Tænk, dækker 99,6 % af Danmark. TDC NET’s mobilnetværk er i øvrigt blevet kåret som Danmarks bedste mobilnetværk i mange år i træk, hvilket også er værd at have in mente. 

Persona 2

I dette eksempel skal det dreje sig om 20-årige Mark, der er ved at afslutte sin gymnasiale uddannelse. Mark lever – ligesom de fleste andre unge mennesker – på et stramt budget og ønsker derfor at spare penge, der hvor det er muligt.

Derfor er han også interesseret i at finde et billigere mobilselskab, så han kan reducere sine faste udgifter på denne obligatoriske post.
Anbefaling: Mark kan med fordel tegne et mobilabonnement hos OiSTER, som af Politiken er blevet kåret som Danmarks billigste mobilselskab. Her vil han kunne få et passende mobilabonnement uden at blive ruineret. 

Persona 3

Til sidst er det blevet tid til at hjælpe familien Christensen, der har et ønske om at samle deres mobilabonnementer hos ét og samme selskab. Da familien både består af et forældrepar og to børn, vil der være behov for både almindelige mobilabonnementer såvel som børnevenlige mobilabonnementer.

For familien er det vigtigt, at de kan få dækket deres individuelle behov for tale og data, men uden at det økonomiske løber løbsk.
Anbefaling: Familien Christensen bør vælge et af de mange mobilselskaber, der tilbyder familieabonnementer. De kan f.eks. gå til duka, Greentel eller Telia, som er nogle af de førende udbydere af familieabonnementer inden for mobiltelefoni. 

Mobilselskaber - Populære udbydere

ÆGTE FRI tale
5 stjerner
4,6/5 baseret på 1.403 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding, ingen gebyrer

 • Nordens stærkeste netværk

 • Danmarks bedste kundeservice

Første måned til 0,-
5 stjerner
4,7/5 baseret på 1.136 Trustpilot anmeldelser
 • Gratis oprettelse

 • Ingen binding

 • Ingen gebyrer

Ekstra EU data!
4 stjerner
4,1/5 baseret på 21.865 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding

 • Bedst til prisen

 • Virker i hele EU

Populære spørgsmål

I de kommende afsnit svarer vi på de mest populære spørgsmål. Det skal bl.a. handle om, hvilket mobilselskab der er bedst for dig, og hvor du får den bedste dækning.

Find spørgsmål og besvarelser herunder.

Mobilselskaber

Har du brug for et nyt mobilselskab? Hos MOBILABONNEMENTpriser.dk er det hurtigt og nemt for dig at sammenligne priser og vælgePrøv det med det samme!

Mobilselskaber - Populære udbydere

ÆGTE FRI tale
5 stjerner
4,6/5 baseret på 1.403 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding, ingen gebyrer

 • Nordens stærkeste netværk

 • Danmarks bedste kundeservice

Første måned til 0,-
5 stjerner
4,7/5 baseret på 1.136 Trustpilot anmeldelser
 • Gratis oprettelse

 • Ingen binding

 • Ingen gebyrer

Ekstra EU data!
4 stjerner
4,1/5 baseret på 21.865 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding

 • Bedst til prisen

 • Virker i hele EU