4 måder du kan spare penge på dit mobilabonnement

De fleste betaler blot for deres mobilabonnement hver måned uden at tænke nærmere over det. Men hvorfor ikke undersøge, om du har mulighed for at spare penge på dit mobilabonnement? Her kan du læse mere om, hvordan du kan spare penge på dit mobilabonnement hver måned.

Spar penge på mobilabonnementet

Hvis du er som de fleste andre, sætter du bare din månedlige mobilregning til automatisk betaling og betaler den hver måned uden at skænke det en tanke.Men du bruger muligvis flere penge, end hvad du behøver. Hvis dit mobilabonnement er lidt for dyrt, er her et par måder, du kan prøve at reducere omkostningerne på.

Se, hvor meget data du bruger, og juster dit mobilabonnement

Den første ting, du skal gøre, er at finde ud af, hvor meget data du bruger hver måned og justere dit mobilabonnement i overensstemmelse hermed. Du har muligvis tilmeldt dig et mobilabonnement med 10 GB, men du bruger kun 8 GB data. Det betyder, at du betaler for meget for de ekstra 2 GB, du aldrig bruger. Du kan kontrollere, hvor meget data du bruger i din månedlige opgørelse online eller på selve din mobiltelefon.

Kig altid efter nye mobilabonnementer

Mobilselskaber ændrer ofte deres mobilabonnementer for at tiltrække nye kunder. Det betyder, at du skal tjekke de forskellige mobilselskabers mobilabonnementer et par gange om året for at se, om der er nye abonnementer, der passer bedre til dig – og muligvis er billigere end dit nuværende. 

Sommetider kommer de forskellige mobilselskaber også med gode tilbud, der kun er tilgængelige i en bestemt periode. Hvis du ikke er kunde hos dem allerede, har du mulighed for at bestille det gode tilbud og beholde den samme pris for altid. Det kan være en fordel for dig, hvis du gerne vil spare penge på dit mobilabonnement.

Sig farvel til det ekstra indhold, du ikke bruger

Mange mobilselskaber giver dig mulighed for at tilføje ekstra funktioner mod et månedligt gebyr. Det vil sige, at du har mulighed for at få et mobilabonnement med alt lige fra musikstreaming til streaming af Tv-serier og film eller læsning af magasiner og bøger m.m. Dette er dog kun en fordel for dig, hvis du rent faktisk gør brug af det ekstra indhold. Hvis du ikke benytter dig af det, er det blot en ekstra månedlig udgift, da mobilabonnementet er dyrere, end hvis du ikke havde adgang til det ekstra indhold.

Bestil et familieabonnement

Hvis mange i familien har et mobilabonnement hos det samme mobilselskab, kan det være en god idé at finde ud af, om de har nogle former for familieabonnementer eller gode familierabatter. Det er ikke alle mobilselskaber, der tilbyder dette, men hvis det er en mulighed, er det værd at finde ud af, om det er noget for dig og din familie.

Hvor meget kan du spare på dit mobilabonnement?

Siden 2014 har vi på MOBILABONNEMENTpriser.dk hjulpet danskere med at finde det bedste og billigste mobilabonnement på markedet. Måske vi kan hjælpe dig også?

Sammenlign mobilabonnement priser på kun 2 min og beregn nemt din årlige besparelse via vores søgemaskine.

Start søgning (Oktober 2021 priser)