Bliv klar til sommerferien med det rette mobilabonnement

Ferietiden nærmer sig og en vigtig detalje inden turen går sydpå er dit mobilabonnement, der skal være tilpasset din ferieplan

Sommerferien er lige om hjørnet for de fleste mennesker, og det betyder, at mange skal på ferie og ud at rejse. På ferien er det rart at have sin mobiltelefon med, så hvorfor ikke også kunne bruge den uden at bekymre sig om regningen på samme tid? Det behøver hverken være svært eller besværligt at finde det rette mobilabonnement til sommerferien. Vi guider dig igennem det her!

Roaming på ferien i EU

Sidste år blev det besluttet, at der skulle komme fri roaming i EU. Derfor har de fleste mobilabonnementer i Danmark nu inkluderet data i EU. Det betyder, at du roligt kan surfe rundt på internettet, hvis sommerferien går til et land indenfor EU. Dog betyder det også, at det kan være svært at overskue markedet, når det kommer til disse mobilabonnementer. I og med de fleste abonnementer tilbyder en eller anden form for fri roaming i EU, hvordan finder du så det bedste? Konkurrencen er skærpet, og der er nu rift om at få hevet kunderne i land med det bedste og billigste abonnement, der også kan bruges på ferierne. Vi har derfor taget et kig på mange teleselskabers abonnementer for at finde de billigste og bedste til dig. Læs med videre i næste afsnit!

De bedste og billigste mobilabonnementer til ferien

Hvis du skal på ferie - eller ofte rejser rundt indenfor EU - så vil et af disse abonnementer være lige noget for dig. Her kan du nemlig benytte dig af roaming frit indenfor EU, hvorfor det er et oplagt valg til ferien eller rejserne. Du kan eksempelvis vælge et af disse mobilabonnementer:

  • Teleselskabet 3: 7 GB til 130 kroner om måneden
  • CBB Mobil: 5 GB til 119 kroner om måneden
  • Lebara: 4 GB til 99 kroner om måneden
  • LycaMobile: 4 GB til 99 kroner om måneden
  • Telia: 5 GB til 129 kroner om måneden
  • Telenor: 10 GB til 149 kroner om måneden
  • Telmore: 6 GB til 149 kroner om måneden
  • YouSee: 10 GB til 199 kroner om måneden
  • Oister: 1 GB til 49 kroner om måneden

Der findes selvfølgelig en masse andre mobilabonnementer, hvor roaming indenfor EU er inkluderet. Vi har blot valgt et lille udpluk af de abonnementer, der vil være gode at have, hvis du skal på en ferie til sommer.

Vær opmærksom på dette

Når du bruger din mobil i udlandet, så er der selvfølgelig nogle ting, som du skal være opmærksom på. Hvis du rejser til et land, der ikke er indenfor EU, så skal du huske at tjekke, om der overhovedet er dækning til det specifikke land. Derudover er det altid en god idé at tjekke - også selvom du rejser indenfor EU - om det specifikke land, som du skal til, er på listen over de lande, hvor roamingen inkluderer. Det vil være ærgerligt at bruge løs, og så skulle betale for det hele, fordi lige præcis det land ikke var inkluderet. Derudover skal du også være opmærksom på, at du ikke bruger mere end eksempelvis 5 GB, hvis det er det, som dit mobilabonnement har med i pakken. Hvis du gør dette, så skal du også til at betale ekstra.

Hvor meget kan du spare på dit mobilabonnement?

Siden 2014 har vi på MOBILABONNEMENTpriser.dk hjulpet danskere med at finde det bedste og billigste mobilabonnement på markedet. Måske vi kan hjælpe dig også?

Sammenlign mobilabonnement priser på kun 2 min og beregn nemt din årlige besparelse via vores søgemaskine.

Start søgning (Oktober 2021 priser)