Den første hybridbutik fra Telenor i Danmark

Telenor har åbnet for et helt nyt koncept i Danmark som den allerførste telebutik. De har nemlig valgt at åbne i hybrid-telebutik, som du kan tage ind og besøge

Ny hybrid-butik åbner i København

Telenor har for ikke særlig længe siden udsendt en pressemeddelelse, hvori de skriver, at ”Telenor byder kunderne indenfor i mobil- og internetselskabets første selvbetjeningsbutik, TELENOR HYBRID.”  I pressemeddelelsen skriver Telenor yderligere, at formålet med denne form for butik er, at kombinere både online handel samt en fysisk butik. De ønsker nemlig at samle alle fordelene ved at handle online sammen med en fysisk butik. De mener nemlig, at det er en fordel, at kunden herved selv kan gå ind i butikken og få deres vare lige med det samme i stedet for at vente på at få deres pakke leveret af eksempelvis PostNord. Derudover forklarer Telenor, at den nye butik ved Telenor Hybrid kan sørge for at kunderne vil opleve en mere smidig købsproces. De mener samtidigt også, at denne nye hybridbutik kan være med til at udforske nye former for muligheder, når det kommer til fremtidens handel og detailhandel. Vi ser nemlig i dag flere steder, at selvbetjening bliver mere udbredt samt mere og mere populært, hvorfor Telenor også ønsker at gøre dette med deres nye hybridbutik Telenor Hybrid.  

Den første hybridbutik i Danmark

Telenor er rent faktisk også de første, der har åbnet en hybridbutik her i Danmark.

 Retail-direktøren Thomas Krogh Skou i Telenor forklarer, at de konstant arbejder med at udvikle og digitalisere deres butikker. De har med stor succes testet deres selvbetjeningsbutikker i forhold til kunderne, der siger, at de mener, at det er en stor fordel i selv at have mulighed for at styre købsforløbet. Thomas forklarer yderligere, at selvom online handel konstant bliver mere og mere populært, så er der stadig mange kunder, der er vilde med at handle i butikkerne. 

Sådan fungerer Telenor Hybrid

Vil du gerne ind og besøge Telenor Hybrid, men er du stadig i tvivl om, hvordan det sådan lige fungerer? Så behøver du slet ikke være i tvivl mere. Butikken fungerer nemlig på sådan en måde, at du selv har mulighed for at styre hele købsforløbet fra, du træder ind i butikken. Herefter vil butikkens servicemedarbejder sørge for, at din ordre er rigtig. Til sidst får du din vare, som du kan tage direkte med hjem. Du skal derfor ikke vente på, at din bliver leveret, da du får den i hånden lige med det samme. Hvis du vil besøge Telenor Hybrid, så skal du tage et smut til København. Butikken kan findes i Valby ved Spinderiet. Lige nu er Telenor Hybrid en testbutik, som Telenor de første måneder vil vurdere og evaluere, så de kan forbedre butikken løbende.

Hvor meget kan du spare på dit mobilabonnement?

Siden 2014 har vi på MOBILABONNEMENTpriser.dk hjulpet danskere med at finde det bedste og billigste mobilabonnement på markedet. Måske vi kan hjælpe dig også?

Sammenlign mobilabonnement priser på kun 2 min og beregn nemt din årlige besparelse via vores søgemaskine.

Start søgning (Maj 2022 priser)