Skal du vælge mobilabonnement eller taletidskort?

Taletidskort eller mobilabonnement er et valg som rigtig mange er i tvivl om, men det afhænger af dit forbrug om du bør vælge det ene eller det andet

Det kan være en god idé med et taletidskort, men det kan også være bedre med et mobilabonnement for dig. Men hvordan finder du ud af, hvad der er det bedste for dig, og hvad der bedst passer til dine behov? Læs med videre her og find ud af, om du har brug for et mobilabonnement eller et taletidskort.

Mobilabonnement eller taletidskort

Det kan være supersmart med et taletidskort, hvor du kun betaler for det, som du egentligt også bruger. Men det kan også sagtens være en dyr fornøjelse, hvis du taler en masse i telefon samt bruger en masse data hver måned. Hvis dette er tilfældet, vil det klart være bedst for dig med et mobilabonnement. Hvis du ikke bruger din telefon særlig meget hver måned, så kan det sagtens være, at et taletidskort er en god idé for dig. Det er nemlig meget dyrere med et taletidskort i forhold til et mobilabonnement i længden, medmindre du ikke bruger en masse data, taletid eller skriver SMS-beskeder hver måned.

Vælg mobilabonnement hvis

Du skal vælge at have et mobilabonnement, hvis du bruger din telefon hver eneste dag til et eller andet. Hvis du ofte tjekker dine e-mails, sociale medier, ser lidt videoer med mere, så skal du helt klart have et mobilabonnement. Dette gælder også, hvis du for eksempel taler i telefon i mange timer hver måned samt skriver en masse SMS-beskeder. Det er billigere i længden for dig at have et mobilabonnement, hvis du bruger din telefon hver eneste dag. Da du ikke betaler for dit forbrug, men i stedet betaler for en fast pakke hver måned, er det helt klart billigere for dig i længden med et mobilabonnement.

Vælg taletidskort hvis

Du skal vælge at have et taletidskort, hvis du ikke bruger din telefon særlig ofte. Hvis du for eksempel skriver en SMS-besked i ny og næ og snakker en lille smule i telefon hver måned, vil et taletidskort være perfekt for dig. Det er nemlig dyrere i længden med et taletidskort, end det er at have et mobilabonnement. Men hvis du for eksempel kun skriver og ringer for 20 kroner om måneden, er der ingen grund til at du skal købe et mobilabonnement til 79 kroner hver måned. Det kan derfor sagtens spare dig en masse penge med et taletidskort, da du hermed kun betaler for dig egentlige forbrug.

Hvordan tjekker jeg mit forbrug?

Du skal som sagt tjekke dit forbrug for at finde ud af, om du skal have et taletidskort eller et abonnement. Dette kan du i hvert fald tjekke på din udbyders hjemmeside, men du kan også ringe til dem og spørge, hvis du ikke selv kan finde det.

Hvor meget kan du spare på dit mobilabonnement?

Siden 2014 har vi på MOBILABONNEMENTpriser.dk hjulpet danskere med at finde det bedste og billigste mobilabonnement på markedet. Måske vi kan hjælpe dig også?

Sammenlign mobilabonnement priser på kun 2 min og beregn nemt din årlige besparelse via vores søgemaskine.

Start søgning (Oktober 2021 priser)