Call me

CallMe

Det danske mobilselskab CallMe er en af mange selskaber, der med få ansatte og ingen fysiske butikker tilbyder meget billige abonnementer. Selskabet blev stiftet tilbage i 1997, men efter Telias opkøb af det daværende Debitel, blev navnet ændret til CallMe og gjort 100% online-baseret.

Selskabet har siden opstarten formået at skabe sig en betragtelig kundeskare, som nu tæller godt en kvart million her i 2016.

CallMe har qua deres slogan ’TAL ORDENTLIGT’ forsøgt at brande sig som fortalerne for den gode tone - ikke kun når der tales i mobiltelefon. Det har ført til et hav af kampagner og initiativer fra sportscamps i sommerferien til trivselsprogrammer i skolen. For som CallMe siger, så er TAL ORDENTLIGT ikke bare noget, de siger. Det er noget de brænder for og bryder tabuer med.

Faktisk har brandingen af TAL ORDENTLIGT skabt så meget positiv omtale, at CallMe både i 2015 og 2016 vandt Loyalty Groups årlige ’BrancheIndex Mobil’, hvor 2900 adspurgte privatkunder giver deres mening til kende.

Især på den personlige kundeservice viste CallMe sig som den bedste af alle danske mobilselskaber. Men også selskabets image var den bedste af alle, hvor de scorede 80 ud af 100 mulige point.

CallMe tilbyder

Prismæssigt lægger CallMe sig ikke overraskende tæt på de billigste, og har en håndfuld forskellige abonnementer at vælge imellem. Ens for dem alle er, at de udover at være forholdsvist billige har inkluderet de mest basale ting som fri SMS, adskillige timers tale og mellem 8 og 20 GB data.

I alle CallMe’s mobilabonnementer er desuden inkluderet ’Just Like Home’, hvilket som minimum inkluderer brugen af abonnementet i Norden og Baltikum. Der satses dermed blandt andet på det rejsende folkefærd, der om fredagen vågner op i Oslo, lørdag er på endagstur til Tallinn og mandag er tilbage i København. Ligeledes har CallMe inkluderet ’Just Like Home’-Europe i deres største abonnement, hvilket giver muligheder for at surfe og ringe i 37 europæiske lande til samme pris som var det i Danmark.

Endvidere har CallMe skabt et abonnement for børn, ligeledes som en del af deres branding af sig selv som et samfundsengageret mobilselskab, der sætter en dyd i at gøre verden et bedste sted at være - og konversere i.

Hvordan er dækningen

CallMe kører på Telias net, og får dermed adgang til det netværk, som Telia og Telenor for nyligt er blevet enige om at samarbejde om. Potentielt kan dette netværk blive Danmarks bedste, men det kræver først og fremmest at de aftalte infrastruktursprojekter bliver realiseret.

For CallMe-kunder har udfordringen til tider været, at dækningen i nogle ydreområder har været dårlig, hvorfor denne aftale kommer som en positiv melding for kunder uden for storbyerne. På forskellige bedømmelsessider viser anmeldelser, at CallMe generelt er et meget tilfredsstillende mobilselskab, men at dækningen i ydreområderne er deres udfordring.

Bredbånd hos CallMe

CallMe slår sig udover mobiletelefoni også på mobile bredbåndsløsninger, hvor de har abonnementer helt op til 200GB om måneden. Til de mobile bredbåndsløsninger kan der tilkøbes en modem, som giver flere brugere mulighed for at tilgå internettet på samme tid, og som dermed ligner det perfekte teknologiske redskab til bagsædet, når turen går ned gennem Europa.

Hvor meget kan du spare på dit mobilabonnement?

Siden 2014 har vi på MOBILABONNEMENTpriser.dk hjulpet danskere med at finde det bedste og billigste mobilabonnement på markedet. Måske vi kan hjælpe dig også?

Sammenlign mobilabonnement priser på kun 2 min og beregn nemt din årlige besparelse via vores søgemaskine.

Start søgning (Oktober 2021 priser)