dukaTALE

Duka TALE - Et nemt teleselskab

Hvem er Duka TALE?

Duka TALEs er et dansk teleskab. Duka TALEs slogan er ”tech et easy”, og er altså en kombination af forkortelsen ”tech” for technology og ”take it easy”.

Oversat står det derfor for en tilgang til teknologi, der er nem at gå til og alt andet end besværlig. Særligt den nemme vej til velfungerende teknologi er da også et af teleselskabet Duka TALEs slagskibe, som de særligt som teleselskab promoverer sig på. Ifølge Duka TALE kan du som kunde derfor tage det roligt, fordi de skal nok tage sig af din teknik og telefoni.

Derudover klarer Duka TALE sig godt på Trustpilot.dk, hvor de har 9/10 stjerner. Dette er derfor et kvalitetsstempel for Duka TALE for både deres produkter og kundeservice.

Hvad tilbyder Duka TALE som teleudbyder?

Hos Duka TALE kan du få forskellige mobilabonnementer, idet Duka TALE i alt udbyder fire forskellige slags mobilabonnementer.

Som kunde hos Duka TALE kan du få alt fra 4 GB til 10 GB, 20 GB og 50 GB data inkluderet i dit mobilabonnement.

Deres billigste abonnement ligger på 59 kr. om måneden. For dette beløb får du 4 timers tale i EU, Storbritannien og Norge. Derudover får du 4 GB data om måneden, ligesom du har fri SMS og MMS.

Det næste abonnement hos Duka TALE ligger på 99 kr. om måneden, hvor du får det beløb sikrer dig fri tale i EU, Storbritannien og Norge. Derudover har du fri SMS og MMS, ligesom du har 10 GB data tilgængelig om måneden.

Det tredje abonnement hos Duka TALE ligger til 119 kroner pr. måned, hvor du får 20 GB data med om måneden. Hertil kan du bruge 10 GB data i EU, Norge og Storbritannien. Derudover giver abonnementet til 119 kr. dig fri tale i EU, Storbritannien og Norge, ligesom du også har fri SMS og MMS.

Det fjerde abonnement hos Duka TALE koster 149 kroner om måneden. Med dette abonnement får du som kunde et abonnement med et stort antal GB tilgængelig. Du får hele 50 GB om måneden i DK, hvorved du kan bruge 15 GB i EU, Storbritannien og Norge. Derudover har du fri SMS og MMS.

Uanset hvilket mobilabonnement du vælger hos Duka TALE, koster det ikke noget i gebyr for oprettelse. Derfor vil det som ny kunde være gratis for dig at skifte mobilabonnement til Duka TALE. Derudover oplyser Duka TALE, at de ingen binding har i deres abonnementer.

Mobilabonnementerne kører på Telias 4G-netværk fra Telia, som Duka TALE også selv kalder for ”Nordens bedste 4G-netværk”

Hvor:

Duka TALE holder til i Hinnerup i Østylland.

Foruden telefoni og tale tilbyder Duka som firma også lejeaftaler til computer og serviceordninger til Ipad. Hvis du som kunde hos Duka vælger en serviceordning til din Ipad betyder det, at du altid har ubegrænset vejledning til din Ipad inden for din rækkevidde.

Hvor meget kan du spare på dit mobilabonnement?

Siden 2014 har vi på MOBILABONNEMENTpriser.dk hjulpet danskere med at finde det bedste og billigste mobilabonnement på markedet. Måske vi kan hjælpe dig også?

Sammenlign mobilabonnement priser på kun 2 min og beregn nemt din årlige besparelse via vores søgemaskine.

Start søgning (December 2021 priser)